Bel ons 0229 287755

Flexicomfort trotse dealer van Spindl

Flexicomfort trotse dealer van Spindl

Met trots presenteren onze samenwerking met Spindl. Spindl is een zeer innovatief bedrijf jong bedrijf  die ons niet stil laat zitten. Spindl  “keeps you moving, even when you’re not”

Met Spindl slaan we de weg in van het nieuwe werken en dynamisch zitten. We weten allemaal dat bewegen gezond is voor onze gezondheid. Feit is dat we met zijn allen langer zitten en minder bewegen. Er komen steeds meer onderzoeken waaruit de nadelige gevolgen van langdurig zitten naar voren komen. Kortom we moeten dus meer bewegen, juist op de werkvloer!

De One by Spindl..  Hoe werkt de One by Spindl?

Werkt eigenlijk heel simpel. De One by Spindl zorgt ervoor dat je dynamisch zit. De constructie onder de zitting -van hoogwaardige Duitse techniek- dwingt je in een actievere houding te zitten. Zonder jezelf in bochten te wringen, corrigeer je je houding met je bekken en benen. Met minimale bewegingen behaal je groot effect, want je wervels staan door een klein beetje beweging niet meer onder een statische druk. Met als resultaat? Minder lichamelijke klachten, meer concentratie en een hogere productiviteit.

De One is bovendien snel en simpel in gebruik te nemen. Hij is gewichtsafhankelijk in te stellen, de hellingshoek is te verkleinen en mocht je echt even geen behoefte hebben aan beweging? Omdat de One zo eenvoudig instelbaar is, is hij ook perfect inzetbaar op flexwerkplekken. Belangrijk, aangezien medewerkers makkelijk van plek wisselen en daarbij weinig aandacht besteden aan het goed instellen van hun werkplek. Dat gaat bij de One bijna vanzelf. Met een paar stappen zit je goed en verantwoord. Oké, je moet misschien even wennen aan deze nieuwe manier van zitten. Je zult wellicht zelfs wat spierpijn ervaren. Je gebruikt namelijk ineens spieren die je normaal gesproken in de sportschool zou trainen. Terwijl je alleen maar zit. Zo houdt Spindl je fit tijdens kantooruren. Dus geef je lijf wat het nodig heeft: actie. Uit eigen beweging en met een steuntje in de rug van Spindl.

De gehele collectie van Spindl is te bestellen bij Flexicomfort. Kijk voor meer informatie bij onze bureaustoelen-dynamisch werken. Extra info op www.spindl.nl

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=whPuRLil4c0