Bel ons 0229 287755

dynamisch werken

Flexicomfort zet met elektrische bureaus in op het “dynamisch werken”

Zwaag – Er wordt tegenwoordig steeds meer gesproken over “het nieuwe werken” of “dynamisch werken”, maar wat houdt dit nu eigenlijk in? Flexicomfort wil met zijn elektrische zit-sta bureaus meewerken aan de gezondheid van kantoorwerkend Nederland. Want zittend werk blijkt niet zo heel gezond te zijn.

Uit onderzoek van het VUmc en TNO blijkt dat lang zitten samen gaat met een verhoogd risico op hart- en vaatziekten, overgewicht en diabetes. Het Amerikaanse blad Journal of National Cancer doet hier nog een schepje bovenop door zitten het nieuwe roken te noemen. Omdat zitten de kans op bepaalde ernstige aandoeningen flink verhoogd.

Flexicomfort wil zorgen dat kantoorwerkend Nederland gezond kan blijven werken op kantoor. De manier om dit te bereiken is dynamisch werken. Dit houdt in dat je met een elektrisch zit-sta bureau een verdeling kan maken tussen zitten en staan. Langer dan 2 uur zitten veroorzaakt al negatieve effecten op de gezondheid. Dus door afwisselend te staan en te zitten kunnen deze negatieve effecten verholpen worden.

Bent u nog niet compleet overtuigd? U kunt altijd onze showroom bezoeken aan Factorij 12a in Zwaag, om de elektrische bureaus werkend te zien. Daarnaast kunt u bij ons ook een proefplaatsing aanvragen om het bureau eerst uit te proberen, neem daarvoor contact met ons op via 0229-287755 of [email protected].

Flexicomfort kantoorinrichting
De Factorij 12a – 1689 AL Zwaag
Tel: 0229 287755
www.flexicomfort.nl